MOOTTORIHUOLTO JA MYYNTI

KORKEALAATUISTA SÄHKÖURAKOINTIA JO VUODESTA 1985

MOOTTORIHUOLTO JA MYYNTI

Meillä on hyvin varusteltu sähkömoottori- ja konehuolto.

Huoltotoiminta on yhä enemmän ennakoivaa moottorien huoltoa.

Laakerien vaihdot, pesut, koneelliset käämien kuivaukset ja tarvittaessa uudelleen lakkaus takaa sähkömoottoreille huolettomia käyttövuosia.

Jos huolto on unohtunut tai moottorin suojausjärjestelmä pettää, hoidamme uudelleen käämitykset yhteistyöverkostossamme olevien yritysten kanssa lähes kaikkiin moottoreihin pienimmistä moottoreista aina 160-200kW tehoisiin asti.

Usein erikoisrakenteisten ja isompien laatumoottorien käämintä on taloudellisesti ja/tai toimitusajallisesti järkevä ratkaisu.

Uudelleen käsin käämitylle ja huolellisesti lakkausuunissa käsitellylle moottorille annamme uutta vastaavan takuun.

MOOTTORIHUOLTO

Moottorihuolto myy VEM, BEVI ja uudelleen käämittyjä sähkömoottoreita nopealla toimitusajalla. Toimitamme myös kaikkia muita tunnetuimpia moottorimerkkejä. Yleensä pystymme toimittamaan moottorin seuraavaksi päiväksi. Hätätapauksissa jopa samana päivänä.

Myymme ja varastoimme myös Control Techniques -taajuusmuuttajia. Tarvittaessa suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme säädettävät moottorikäytöt “avaimet käteen -periaatteella”.

AJANKOHTAISTA

Yrityksellämme on toimiva laatujärjestelmä ja selkeä, profiloitunut liiketoiminta. Meidät tunnetaan sähköalan luotettavana toimijana. Tulemme aina sovitusti paikalle.