MOOTTORIHUOLTO

Sähkömatissa on hyvin varusteltu sähkömoottori- ja konehuolto.

 Huoltotoiminta on yhä enemmän ennakoivaa moottorien huoltoa. Laakerien vaihdot, pesut, koneelliset käämien kuivaukset ja tarvittaessa uudelleen lakkaus takaa sähkömoottoreille huolettomia käyttövuosia.

Jos huolto on unohtunut tai moottorin suojausjärjestelmä pettää, hoidamme uudelleen käämitykset yhteistyöverkostossamme olevien yritysten kanssa lähes kaikkiin moottoreihin pienimmistä aina 160-200kW tehoisiin. Uudelleen käsin käämitylle ja huolellisesti lakkausuunissa käsitellylle moottorille annamme uutta vastaavan takuun.

 Usein erikoisrakenteisten ja isompien laatumoottorien käämintä on taloudellisesti ja/tai toimitusajallisesti järkevä ratkaisu. Laatua ja toimintavarmuutta vaativat asiakkaat ovat kautta vuosien ja vuosikymmenten tiedostaneet tämän.

 Moottorihuolto myy VEM, BEVI ja uudelleen käämittyjä sähkömoottoreita nopealla toimitusajalla. Yleensä pystymme toimittamaan moottorin seuraavaksi päiväksi, hätätapauksissa jopa samana päivänä. Toimitamme myös kaikkia muita tunnetuimpia moottorimerkkejä.

Myymme ja varastoimme myös Control Techniques -taajuusmuuttajia. Tarvittaessa suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme säädettävät moottorikäytöt “avaimet käteen -periaatteella”.

Sähkömoottoriasioissa ota yhteys 050 3060 411. 

TOIMISTO
050 3060 411

Viksbergintie 1
30300 Forssa

AVOINNA
7.00-15.30 Huolto paikalla
satunnaisesti, soita.

MOOTTORI- HUOLTO
050 3060 411